2012 m. liepos 14 d., šeštadienis

Vištienos karbonadas su sūrio padažu



Tai patiekalas dirbantiems, nuolat skubantiems ir prie puodų suktis ne itin mėgstantiems valgytojams :)

Reikės

Vištienos krūtinėlių ( turėjau dvi, padalinau per pusę, gavosi keturi karbonadai)
kiaušinio
džiūvesėlių
druskos, pipirų

Sūrio padažui

1 v.š. sviesto
0.5 v.š aliejaus
250 gr sūrio ( labai tinka pelėsiniai arba lydyti sūriai, bet ne fermentiniai)
200 gr grietinės
saujos kapotų petražolių


Karbonadus gaminti kaip įprasta. Išmušti krūtinėles, apvolioti kiaušinyje ir džiuvesėliuose. Apkepti.
Sūrio padažas. Keptuvėje ištirpinti sviestą, pilti aliejaus, išmaišyti. Dėti gabaliukais supjaustytą sūrį, pamaišyti ir sudėti grietinę. Viską gerai išmaišyti. Galiausiai suberti kapotas petražoles. Palaukti, kol užvirs, nuolat maišant. Viskas. Dėti į lėkštes ir mėgautis. Skanaus !!!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą