2012 m. kovo 13 d., antradienis
Vištienos kumpeliai su sūrio įdaru
Reikės
vištienos kumpeliai
Marinavimui
apelsininiai pipirai
druska ( šį kartą naudojau porų druską)
Įdarui
saujos pievagrybių
sūrio
kelios skiltelės česnako
majonezo
petražolės
Jei kumpeliai su kaulu, kaulą išimti. Per maistinę plėvelę šiek tiek pamušti, kad būtų tolygesnė mėsa.
Įdaras. Pievagrybius susmulkinti mažais kubeliais, smulkia tarą sutarkuoti sūrį, česnaką sutraiškyti. Majonezo dėti tiek, kad viskas gražiai susijungtų. Dėti kapotų petražolių.
Paimti vištienos kumpelį, paskleisti įdaro.
Suskti vyniotinuką.
Geriausia vyniotinuką perrišti maistine virvele.
Įkaitinti orkaitę iki 190 temp. Kepsnelius kepti, kol gražiai paruduoja, kažkas apie 35-40 min.
Prie šių kepsnelių labai tinka šviežių daržovių salotos su saldžiarūgščiu padažu.
Reikės
salotų vazonėlyje
indelio čeri pomidoriukų
agurkas
mocarelos sūrio kamuoliukų salotoms
Padažui
2 v.š. skysto medaus ( galima naudoti auksaspalvį sirupą)
1 v.š. garstyčių su grūdeliais
2 v.š. natūralaus jogurto ( labai skanu su graikišku jogurtu)
Daržoves supjaustyti. Dėti mocarelos sūrio kamuoliukus. Pasigaminti padažą. Visus ingridientus gerai išsukti ir aplieti salotas.
Skanaus !!!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą