2012 m. gegužės 17 d., ketvirtadienis
Įdaryti vištienos ketvirčiai
Reikės
4 vištienos ketvirčių
1 didelės morkos
2 svogūnų
4 didelių pievagrybių
saujos džiovintų slyvų
druskos, pipirų
Pirmiausia pasiruošti ketvirčius. Atsargiai atskirti odą nuo mėsos, bet nenuimti. Išimti kaulą, paliekant tik patį galiuką.
Išimtą mėsą, sumalti. Morką supjaustyti plonais šiaudeliais, svogūną smulkiais kubeliais. Morką ir svogūną šiek tiek apkepti, kad suminkštėtų. Galiausiai supjaustyti mažais kubeliais pievagrybius ( jie mėsai neleis išsausėti ). Mėsą sumaišyti su apkeptomis daržovėmis ir pievagrybiais. Dėti druskos, pipirų. Viską gerai išmaišyti.
Vištienos odeles prikimšti pasiruoštu įdaru, įdėti po kelias slyvas (jei mėgstate) ir susiūti siūlu, kad bekepant įdaras neiškristų. Iškepus, labai lengvai siūlas išsitraukia.
Įkaitinti orkaitę iki 190 temp ir kepti apie 35-40 min., kol gražiai apskrus. Labai skanu su salierų kotų salotomis.
Skanaus !!!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą