2012 m. birželio 23 d., šeštadienis

Spageti makaronai su vištienos ir pelėsinio sūrio padažu


Tai labai greitas, skanus patiekalas. Patiks tiems, kurie mėgsta pelėsinius sūrius ir aštrokus patiekalus.

Reikės

poros vištienos krūtinėlių puselių
čili pipiras
šaukštelis tarkuoto imbiero
5 skiltelės česnako
2  svogūnai
2 su kaupu šaukštai grietinės
apie 200 gr pelėsinio sūrio ( rinkitės mėgstamiausią, aš ištikima Dor Blue pelėsiniam sūriui)
mėgiamų prieskonių ( vištienos marinatui naudojau karį, druską, šiek tiek citrinos žievelės ir citrinos sulčių)


Pirmiausia pamarinuoti vištieną. Vištienos krūtinėles supjaustyti kubeliais, dėti karį, druską, citrinos žievelės ir citrinos sulčių (jų nepadauginti, jų reikia dėl aromato ir labai skanu, kai citrinos skonis susimaišo su čili pipiru).
Įkaitinti keptuvę, dėti pasmulkintą česnaką, kapotus svogūnus ir tarkuotą imbierą. Jiems pakepus, sudėti vištieną. Vištienai šiek tiek pakepus sudėti smulkiai tarkuotą čili pipirą. Viskam gerai apkepus, dėti grietinę, kai grietinė pradės kunkuliuoti, sudėti kubeliais pjaustytą pelėsinį sūrį ir vis maišyti, kol jis ištirps. Jei reikia dėkite papildomai druskos.
Išsivirkite makaronus, užpilkite pasiruoštu padažu ir mėgaukitės. Skanaus !!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą