2012 m. vasario 6 d., pirmadienis

Kėdainių blynai arba bulviniai blynai su maltos mėsos įdaru


Reikės

10 didelių bulvių
2 dideli svogūnai
2 kiaušiniai
300 gr maltos mėsos
druska, pipirai
1,5 v.š. miltų

Bulves sutarkuoti kartu su svogūnu, dėti druskos, pipirų. Viską gerai išmaišius, dėti kiaušinį ir miltus. Išmaišyti. Maltą mėsą, sumaišyti su prieskoniais, apkepintu svogūnu ir kiaušiniu.
Gerai įkaitinti keptuvę, dėti šaukštą tarkių, šiek tiek palyginti paviršių, dėti maltos mėsos blynelį ir ant viršaus dar kartą paskleisti tarkių. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paskrunda. Skanaus !!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą