2012 m. birželio 24 d., sekmadienis
Krevečių užkandis
Reikės
tigrinių krevečių
česnako
čili pipiro
stambios druskos
alyvuogių aliejaus
1 v.š. skysto medaus
padažui
200 gr pelėsinio sūrio ( intensyvesnio skonio, naudojau su mėlynuoju pelėsiu Dor blue)
2 v.š. grietinės
Atitirpusias krevetes apšlakstyti alyvuogių aliejumi, berti druskos, kapotų pipirų. Išmaišyti ir palikti pusvalandžiui. Gerai įkaitinti keptuvę, pilti šiek tiek aliejaus, dėti kapotus česnakus, jiems apkepus, sudėti krevetes. Apkepti ( trumpai, kad krevetės tik pašiltų, nes ilgai jas kepant jos tampa guminės). Galiausiai dėti medaus ir viską gerai išmaišyti. Leisti joms karamelizuotis. Ištraukus iš keptuvės, leisti joms atvėsti.
Per tą laiką pasigaminti padažą. Viskas labai paprastą. Sūrį supjaustyti smulkiai, dėti grietinę ir viską gerai išsukti, kad neliktų gumulėlių ir padažas būtų vientisas. Viskas. Skanaus !!!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Tavo blogas nuostabus. Ačiū!
AtsakytiPanaikintiAčiū labai už gerą žodį :)
Panaikinti