2012 m. birželio 17 d., sekmadienis
Traškūs žuvies piršteliai
Reikės
+- 500 gr mėgiamos žuvies filė
2.5 stiklinės miltų
1 a.š. kepimo miltelių
2 v.š. aliejaus
2 v.š. krakmolo
1 kiaušinio
druskos, pipirų
šiek tiek vandens, kad tešla gautųsi tokia kaip lietiniams
aliejaus kepimui
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska, pipirais, krakmolu. Viską sumaišius įmušti kiaušinį, pilti aliejų. Išmaišyti. Pilti vandenį, jo pilti po truputį ir nuolat maišyti, tešla turi gautis kaip lietiniams blynams.
Žuvį supjaustyti piršto storio juostelėmis. Pabarstyti prieskoniais. Kiekvieną gabaliuką apvolioti miltuose, tuomet pamirkyti tešloje ir virti riebaluose.
Patiekti su mėgiamu padažu. Labai rekomenduoju tokį, kuriam reikės:
2 v.š. majonezo
1 a.š. citrinos sulčių
1 a.š. cukraus
1 marinuoto agurkėlio
Majonezą sumaišyti su citrinos sultimis, cukrumi. Agurką supjaustyti labai smulkiais kubeliais ir sudėti į majonezo mišinį. Viską gerai sumaišyti. Skanaus !!!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą