2012 m. birželio 23 d., šeštadienis
Švelniai rauginti agurkėliai
Labai skanūs, traškūs agurkėliai. Patiks tiems, kurie mėgsta švelniai raugintus agurkus.
Reikės
agurkų
druskos
krapų
Agurkus supjaustyti į keturias dalis. Krapus sukapoti. Paimti gilesnį dubenį lygiu dugnu. Dėti sluoksniais, agurkų sluoksnis, druskos (druską reguliuoti pagal savos skonį, bet per daug jos negailėti, dedu kažkas apie puse arbatinio šaukštelio sluoksniui), gausiai pabarstyti krapais ir vėl viską kartoti, kol baigsis agurkai. Taip paruoštus agurkus uždengti (dangčiu, jei tokio nėra, tuomet folija ar pan.) ir padėti į šaldytuvą, skanauti jau paros laiko. Skanaus !!!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą