Reikės
Šoninės
2 v.š. džiovintų salierų lapelių
2 v.š. džiovintų česnako granulių
2 v.š. džiovinto mairūno
1 v.š. džiovintų pomidorų (nebūtina)
4 skiltelės česnako
1 lauro lapelis
Druska
Pipirai
Bulvės
Porų druskos
Alyvuogių aliejaus
Česnako skilteles sutrinti su druska, pipirais ir lauro lapu. Šoninę keliose vietose įpjauti. Įtrinti česnako mišiniu. Visas džiovintas žoleles sumaišyti ir apibarstyti mėsą, vis paspaudžiant, kad jos gerai apkibtų. Susukti į maistinę plėvelę ir padėti parai į šaldytuvą.
Prieš kepant, bulves nuskusti, perpjauti pusiau, dėti į gilesnį indą, pilti aliejų ir pabarstyti porų druskos(ji yra mano atradimas, jos galima rasti thomas philips parduotuvėje).
Dėti mėsą į skardą,skūra į apačią apdėti bulvėmis.
Galiausiai viską gerai ir sandariai užkloti folija. Kepti 200 temp. 45 min.
Po 45 min, nuimti foliją, apversti šoninę, skūra į viršų ir kepti tol, kol apskrus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą