Reikės
450 gr žuvies (kokios norisi, nėra didelio skirtumo)
1 kiaušinio
1 saliero stiebo
1 svogūno
1 v.š. kapotų petražolių
2 v.š. majonezo
1 a.š. citrinos sulčių
Druskos
Maltų džiuvesėlių
Supjaustyti saliero stiebą plonomis riekelėmis, sukapoti svogūną. Įkaitinti keptuvę, pakepinti daržoves. Atvėsinti. Žuvį sumalti, dėti kiaušinį, 2 v.š. džiuvesėlių, majonezą, petražoles, pilti citrinos sultis, sudėti kepintas daržoves.
Gerai viską išmaišyti. Formuoti kotletus, apvolioti džiuvesėliuose. Taip suformuotus kotletus padėti į šaldytuvą pusei valandos. Ištraukus, vėl apvolioti džiuvesėliuose ir kepti, kol gražiai apskrus. Labai skanu su česnakiniai ryžiais ir marinuotų burokėlių salotomis.
Šaltinis: Moters savaitgalio virtuvė. Pietų patiekalai.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą