2011 m. lapkričio 20 d., sekmadienis
Tortilijų užkandis
Reikės
Tortilijų pakelio (naudojau mažąsias)
Petražolių naminio pesto užtepui
Petražolių pundelio
3 skiltelių česnako (galima ir mažiau, mums patinka aštriau)
2 v.š. alyvuogių aliejaus
Druskos
Mocarelos
Alyvuogių užtepui
Indelio alyvuogių (šį kartą turėjau žaliųjų alyvuogių)
1 v.š. švelnaus majonezo
Gabalėlio fermentinio sūrio
Petražolių pesto. Sudėti į trintuvę petražoles, česnaką, alyvuogių aliejų, druskos. Šį užtepą paskleisti ant tortilijos.
Uždėti mocarelos gabaliukus.Ant viršaus dėti kitą tortilijos blyną.
Pašauti į orkaitę, 190 temp, kol apskrus. Išėmus iš orkaitės, uždėti ant viršaus kitą skardą ir dar paspausti, kad pilnai sukibtų.
Alyvuogių užtepas. Į smulkintuvą sudėti alyvuoges, majonezą. Gerai viską sutrinti ir paskleisti ant tortilijos, dėti tarkuotą fermentinį sūrį.
Pašauti į orkaitę, 190 temp, kol apskrus. Išėmus iš orkaitės, uždėti ant viršaus kitą skardą ir dar paspausti, kad pilnai sukibtų.
Tai užkandžiai, kurie nuo stalo dingsta pirmieji. Labai tinka prie vyno arba šalto alaus.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą