2012 m. balandžio 23 d., pirmadienis
Česnakiniai vištienos kumpeliai
Reikės
vištienos kumpelių (turėjau 8)
Vištienos marinavimui
karis
druska
pipirai
Česnakiniam sviestui
pakelis sviesto
galvutės česnako
žiupsnelis druskos
saujos mėgiamų žolelių ( petražolių, krapų ar pan.)
Vištieną įtrinti kariu, druska ir pipirais. Prieskonių ne per daugiausiai, nes visa esmė yra česnakiniame svieste. Pamarinuotą vištieną, palikti pastovėti valandėliai.
Per tą laiką pasigaminti česnakinį sviestą. Sviestas turi būti kambario temperatūros. Jį išsukti kartu su druska, kapotomis žolelėmis ir česnaku.
Paimti vištienos kumpelį ir šiek tiek pakelti odą.
Po oda pakišti gerą valgomąjį šaukštą pasiruošto sviesto mišinio.
Gerai paspausti ir pašauti į 190 temp įkaitintą orkaitę, kepti, kol gražiai apskrus, kažkas apie 35 min. Skanaus !!!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą