2012 m. balandžio 10 d., antradienis
Šiltos avinžirnių salotos
Labai skanios salotos, ypatingai tinkančios prie šalto alaus bokalo. Vyras sakė pavadinti šias salotas "Vyrų džiaugsmas", vadinasi įvertintos puikiai :).
Reikės
200 gr avinžirnių
300 gr karšto rūkymo šoninės
1 didelis mėlynasis svogūnas
1 v.š. alyvuogių aliejaus
pipirų
Avinžirnius naudojau sausus, tad iš vakaro juos užmerkiau. Vėliau juos išvirti. Šoninę supjaustyti juostelėmis ir apkepti keptuvėje. Apkepusią šoninę dar šiltą sudėti ant avinžirnių. Mėlynąjį svogūną supjaustyti plonais pusžiedžiais. Juos taip pat sudėti ant avinžirnių. Pabarstyti šiek tiek pipirų, užpilti aliejų, viską greitai išmaišyti ir skanauti. Skanaus !!!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Use of ingredients is just perfect.
AtsakytiPanaikintiReal Exams
ar ilgai reikia virti avinzirnius?
AtsakytiPanaikintiir ar skanios saltos salotos?
AtsakytiPanaikintiAvinžirnius reikia virti pagal pakuotėję esančią nuorodą, svarbiausia, jei naudojami sausi, juos reikia iš vakaro užmerkti.
AtsakytiPanaikintiSkanios jos ir šiltos ir šaltos.
nifiga neskanios
AtsakytiPanaikinti