Reikės
300g jautienos
300g pievagrybių
1 šaukštas citrinų sulčių
1 didelis svogūnas
1 šaukštas miltų
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas aliejaus
100ml šalto daržovių sultinio
200g natūralaus jogurto
1 šaukštas grietinės (30proc.)
1 šaukštelis aštriųjų garstyčių
1 šaukštelis pomidorų padažo
Druska, juodieji pipirai, krapai
Supjaustykite juostelėmis jautieną. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sviestą, suberkite jautieną ir kepinkite. Kol
kepinsite jautieną susipjaustykite pievagrybius griežinėliais ir juos
apšlakstykite citrinos sultimis. Svogūną supjaustykite kubeliais.
Pakepintą jautieną išimkite iš keptuvės ir padėkite šiltai. Vietoj jos į
keptuvę dėkite pievagrybius ir svogūnus. Kepkite apie 10 min.
Pasiruoškite padažą. Miltus
sumaišykite su šaltu daržovių sultiniu, įdėkite jogurto, grietinės ir
vėl sumaišykite. Gautą mišinį supilkite į keptuvę ant pievagrybių ir
svogūnų, ir maišydami troškinkite, kol padažas sutirštės. Tuomet dėkite
garstyčias, pomidorų padažą ir apkeptą jautieną. Pagardinkite druska ir
pipirais. Viską patroškinkite dar keletą minučių. Patiekalą papuoškite
smulkintais krapais.
Makaronų receptas čia, tiek, kad dar įdėjau ciberžolės, kad įgautų gražią geltoną spalvą.
Skanaus!!!
Skanaus!!!
Šaltinis čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą