2012 m. kovo 20 d., antradienis

Tinginio cepelinai vištienos odelėse


Reikės

vištienos odelių
400 gr bulvių
500 gr maltos mėsos
druska
pipirai
česnakas
2 dideli svogūnai

Pirmiausia pamarinuoti vištienos odeles, berti druskos, pipirų, traiškyto česnako.
Bulves nuskusti, sutarkuoti smulkia tarka kartu su svogūnais (kaip įprastiems tarkių cepelinams), nusunkti. Nusunkti nereikia visiškai sausai, tarkis turi būti šlapokas.
Maltą mėsą sumaišyti su druska, pipirais.
Bulvių tarkius sumaišyti su mėsa.
Ant vištienos odelės dėti pasiruošto įdaro ir gerai uždangstyti, kad vištienos odelė bekepant neatsiskirtų.
Įkaitinti orkaitę iki 190 temp ir kepti, kol gražiai apskrunda, kažkas apie 50 min.
Skanaus !!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą