2011 m. gruodžio 19 d., pirmadienis

Mėsos vyniotinis su džiovintomis voveraitėmis

Reikės

1 kg kiaulienos karbonadinės mėsos
Prieskonių pagal skonį (aš naudojau po 1 a.š. su kaupu džiovintą česnaką, svogūną, mairūną, šiek tiek čili pipiriuko, druskos ir pipirų)

Įdarui

Gera sauja džiovintų voveraičių
100 gr sūrio
2 v.š. majonezo

Pirmiausia pasiruošti mėsą. Padaryti išklotinę ir mėsos plaktuku pamušti, kad būtų tolygi.

 Mėsą pamarinuoti. Suberti sausuosius prieskonius į dubenėlį, užpilti aliejumi, leisti šiek tiek pabrinkti ir įtrinti mėsą.





Įdarui. Užmerkti voveraites, leisti joms pabrinkti, pastatyti ant ugnies ir pavirti apie 20 min. Atvėsinti ir susmulkinti. Dėti tarkuotą sūrį, majonezą. Išmaišyti ir paskleisti ant mėsos.




Susukti vyniotinį ir surišti.






Kepti 190 temp, uždengus folija 35 min., po laiko nuimti foliją ir dar pakepti 15 min, kol apskrus. Skanaus !!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą