Reikės
Jūros gėrybių (aš perku atskirai krevetes, midijas, aštuonkojus)
1 laimo
1 čili pipiro
4 skiltelių česnako
200 ml liesos grietinėlės
2 v.š. austrių padažo
1 v.š. karamelinio sirupo (galima keisti medumi)
Pundelio patražolių
Į įkaitintą keptuvę sudėti kapotą česnaką, čili pipirą. Jiems apkepus, išspausti pusės laimo sulčių, dėti austrių padažą, karamelinė sirupą. Gerai išmaišyti, leisti pakaisti, bet neužvirinti. Sudėti jūros gėrybes, gerai išmaišyti. Užvirinti. Užvirus, supilti grietinėlę ir vėl užvirinti. Užvirus, išjungti ugnį, pabarstyti petražolėmis, išmaišyti ir skanauti. Skaniausia su makaronais.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą