2012 m. sausio 23 d., pirmadienis
Šašlikai lavaše
Tai elementarus šašlikas, jį marinuoti galima kaip norisi ir kaip mėgstama. Visa esmė jo pateikime. Ką tik iškepusį šašliką įsukti į lavašą. Tuomet lavašas prisigeria mėsos aromato ir sulčių, o dar ir smagus valgymo procesas.
Reikės
Lavašas
1 kg sprandinės
3 lapeliai lauro lapų
Druska
Pipirai
Džiovintos petražolės
Česnako granulės
Pamarinuoti šašliką. Mūsų šeimoje mėgiamas sausas marinavimo būdas. Ant gabalais supjaustytos mėsos berti druską, pipirus, petražoles ir česnako granules. Išmasažuoti mėsą ir į šaldytuvą bent jau kelioms valandoms. Verti ant iešmo ir kepti.
Paskleisti lavašą ir ant jo sudėti ką tik iškepusią mėsą.
Sulankstyti lavašą.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą