2012 m. sausio 29 d., sekmadienis

Vištienos piršteliai


Reikės

Mažosios vištienos filė
Majonezo
Mocarelos sūrio
Konservuoti ananasai (galima ir nedėti, bet skonis pikantiškesnis)
Kiaušinis
Krakmolas
Džiūvesėliai
Druska, pipirai

Mažąją vištienos filė plonai išmušti. Pabarstyti norimais prieskoniais. Vieną pusę ištepti majonezu, dėti tarkuoto mocarelos sūrio ir smulkiais gabaliukais pjaustyto konservuoto ananaso. Įdaro nereikia daug, jis neturi dominuoti. Susukti suktinuką. Pirmiausia apvolioti krakmole, tada kiaušinio plakinyje ir galiausiai džiūvesėliuose. Taip paruoštus pirštelius virti riebaluose. Patiekti su mango/čili padažiuku. Skanaus !!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą