2012 m. sausio 2 d., pirmadienis

Sluoksniuotos tešlos vamzdeliai su varškės kremu ir karamelizuota vištiena

Tai labai paprastas, bet neprastas užkandis.

Reikės

Sluoksniuotos bemielės tešlos
Philadelphia varškės kremo
2 a.š. su kaupu česnako granulių
Alyvuogių aliejus
Druska
Pipirai
Virta vištiena
1 a.š. medaus
1 a.š. austrių padažo (jo galima nedėti)

Iš sluoksniuotos tešlos išsikepti vamzdelius. Aš paimu paprasto popieriaus, iškerpu keturkampius (dydis, kokio tik norit), popierių aptraukiu folija ir susuku vamzdelius. Ant viršaus apsuku sluoksniuotą tešlą ir aptepu kiaušinio plakiniu. Pašauti į orkaitę 190 temp, kol paruduos.
Virtą vištieną supjaustyti juostelėmis, apkepti keptuvėje su medumi ir austrų padažu, atvėsinti.
Kremui, česnako granules, užpilti 1 a.š. aliejaus, kad išbrinktų. Kremą gerai išsukti su česnako granulėmis, druska ir pipirais.Paimti atvėsusį vamzdelį, dėti vištienos gabalėlį, užpurškti šiek tiek kremo, vėl vištienos, kremo ir t.t. Turi gautis sluoksniais. Viskas. Skanaus !!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą