2012 m. sausio 10 d., antradienis
Kepti šonkauliukai imbiero marinate
Reikės
500 gr šonkauliukų
10 gr imbiero šaknies
4 skiltelių česnako
Druska
Pipirai
Druską sutrinti su česnaku, imbiero šaknimi, pipirais. Turi gautis tiršta masė. Gerai įtrinti šonkauliukus, vis pamasažuojant, kad mėsa būtų sultinga. Taip pamarinuotą mėsą, palaikyti nemažiau kelių valandų (pamarinavau ryte, vakare kepiau).
Gerai įkaitinti keptuvę, įpilti šiek tiek aliejaus ir trumpai apkepti šonkauliukus iš abiejų pusių. Po to sudėti į skardą ir pašauti į 190 temp orkaitę 25 minutėms.Skanaus !!!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą