2012 m. vasario 15 d., trečiadienis

Maltos mėsos keksiukai su daržovių ir pelėsinio sūrio įdaru


Reikės

500 gr maltos mėsos (naudojau kiaulienos kumpį)
2 riekės batono
2 kiaušiniai
pertražolės
svogūnas
morka
pelėsinis sūris ( mano mėgstamiausias su mėlynuoju pelėsiu "Dor blue")
2 v.š. pomidorų pastos
1 v.š. skysto medaus
druska, pipirai




Į maltą mėsą dėti norimus prieskonius, smulkintas petražoles, kiaušinius, mirkytą batoną. Viską gerai išminkyti. Įkaitinti keptuvę ir apkepinti smulkintą svogūną ir stambiai tarkuotą morką. 
Paimti formeles, dėti šaukštą maltos mėsos, tuomet svogūnų/morkų troškinuką, dėti gabaliuką pelėsinio sūrio ir vėl maltos mėsos sluoksnį.
Kepti orkaitėje 190 temp 25 min., praėjus šiam laikui, sumaišyti pomidorų pastą ir medų, ir užtepti ant keksiukų viršaus ir pašauti į orkaitę dar 5 minutėms. Skanaus !!!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą