Reikės
2 kiaušiniai
1/2 a.š. druskos
1/2 a.š. džiovinto raudonėlio
120 gr fermentinio sūrio
3 v.š. miltų
1 v.š. kukurūzų krakmolo
Alyvuogės
Kiaušinius išplakti su druska ir raudonėliu. Dėti tarkuotą sūrį. Išmaišyti. Dėti miltus ir krakmolą. Išmaišyti. Tešla gaunasi lipni. Rankas pamiltuoti, imti mažą gabalėlį tešlos, į vidurį dėti alyvuogę ir susukti rutuliuką. Patarimas, nedarykite didelių rutuliukų, tešla turi apdengti alyvuogę, o ne ją užgožti. Virti aliejuje. Rutuliukai nėra riebūs, aliejaus neprisigeria. Labai skanus užkandis, tinkantis prie vyno.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą