2011 m. gruodžio 26 d., pirmadienis

Silkė su troškintomis morkomis, svogūnais ir džiovintais baravykais

Reikės

200 gr silkės (marinuotos vanduo/actas/cukrus)
2 morkos
1 didelis svogūnas
Saujos džiovintų grybų
Druska, pipirai
1/2 a.š. maltos kalendros

Morkas sutarkuoti per burokine tarka, svogūnus supjaustyti smulkiais kubeliais. Įkaitinti keptuvę, apkepinti svogūnus, dėti morkas, įpilti šiek tiek vandens ir patroškinti, kol išgaruos skystis. Dėti druskos, pipirų ir kalendros, išmaišyti atvėsinti. Sudėti smulkintus apvirtus džiovintus grybus.
Serviruojant dėti silkę, ant jos paruošto troškinuko. Skanaus !!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą